Nissemarsj i Varangerbotn

Rundt 50 barn hadde møtt opp for nissemarsj og nissedisco i Varangerbotn 10. desember. Arrangementet som i år ble arrangert for 3. gang har etterhvert begynt å bli en tradisjon. I gymsalen på oppvekstsenteret ble det servert brus, pepperkaker og godteri. Det ble både lek og dans på de mange som hadde møtt opp før man gikk ut for å gå nissemarsj. Ponnien Bailyes hadde fått på seg nissestasen og sammen med eieren Sissel anførte de alle smånissene en runde i Varangerbotn der alle fikk bytte på å sitte på i sleden.

Nesseby IF takker alle som stilte opp på arrangementet og retter en spesiell takk til Sissel og Baileys som også i år tok seg tid til nissemarsjen.

Videre kan du se noen bilder fra arrangementet.

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.