Til topps i Nesseby 2017

Også i år blir det i regi av Nesseby IF, IL Ilar og Nesseby kommune mulig å sanke trimpoeng fra turmål rund omkring i vår fantastisk flotte kommune. Det er enda mye snø ut i terrenget, men fra 1. juni starter konkurransen og det vil være mulig å sanke poeng fra hele 40 steder .Besøk turmålene i perioden 1. juni til og med 30. september og bli kjent rundt omkring på steder du kanskje ikke har vært på før. Via trimpoeng appen som lastes ned til din iphone  eller android telefon kan du helt gratis være med på årets konkurranse.

Klikk deg inn på konkurransens nettsted og få oversikt over alle turmål, deltakere og poengoversikt. Her finner du også nærmere informasjon om hvordan du kan være med å delta i årets konkurranse.

De som var med i fjor trenger ikke å lage ny brukerprofil. Brukernavnet er ditt telefonnummer. Dersom du har glemt passordet ditt velger du «glemt passord». Nytt passord blir tilsendt på sms og e-post. Mest sannsynlig åpner appen seg i fjorårets konkurranse og du må gå ut av denne ved å trykke «bytt konkurranse». Gjør så et søk for å finne årets konkurranse og meld deg på, det enkleste er å slå på GPS og søke etter konkurranser i nærheten. (PS. fjorårets konkurranse  vil ligge helt nederst under «Avsluttede konkurranser»).

Poeng og premiering

Du samler poeng ved å sjekke inn på uteposter. Postene finner du inne i appen med navn, beskrivelse og kart. Det er ulik poengsum ut i fra vanskelighetsgrad og lengde på turene. Alle som får mer enn 50 poeng er med i konkurransen om fine premier. Jo flere poeng, jo flere vinnersjanser. Ungdom under 18 år er med i trekningen av gavekort.

Fjorårets vinnere annonseres i løpet av neste uke. Følg med!

Special event

Noen ganger er det mulig å sanke ekstra poeng. ILAR arrangerer ”Aldon opp” og da er det doble poeng. I tillegg arrangeres det felles turer, utetrening med VBK treningssenter o.l. Følg med i facebookgruppen Til topps i Nesseby for mer informasjon.

Fikk du ikke registrert turen?

Turen registreres i appen, men blir du tom for strøm eller får andre problemer med telefonen kan du sende en e-post til sentralbord@nesseby.kommune.no så registrerer vi turen for deg.

Nærmere beskrivelse for noen av turene finnes på godtur.no

Flere turmål

Har du en turløype som andre bør vite om? I så fall kan det være muligheter for å få den inn på lista. Appen gir deg mulighet til å forslå turmål.

Bli med selv om du ikke har mobiltelefon
Ved å benytte Trimpoeng trenger vi ikke å sette ut turkasser over alt. Men dersom du ikke har smarttelefon kan du gå til de turmålene hvor det er satt ut turkasser og registrere deg der. Årets bøker er allerede lagt ut (unntatt Gressvannet).

Nesseby IF, IL Ilar og Nesseby kommune håper årets konkurranse faller i smak og blir like populær som i fjor. Så da er det bare å lade batteriene, finne fram sko, støvler, sykkel, truger eller ski og komme seg ut i naturen. (Forhåpentlig vis kan ski og truger pakkes vekk snart 🙂

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.