Aldonrennet 2017

Oppdatert: Da er det renndag og kl. 0700 var temperaturen i Varangerbotn -8 og Nesseby -6. Sporene ble kjørt i går kveld. Det kommer spredte snøbyger fra nord men disse har ikke nådd fram til fjorden, men i løypas øverste partier kan det være litt snø i sporet. Utover dagen er det lovet litt mildere, fare for enkelte snøbyger og rolige vindforhold. Vi spår også gløtt av sol. God tur til alle som skal gå

Aldonrennet er et 26 km langt turrenn som i år avvikles søndag 5. mars. Påmeldingsfrist for konkurranseutøvere er fredag 3.mars kl. 23.59. Turløpdeltakere melder seg på ved start søndag morgen.

Aldonrennet er det  første turrennet i Øst -Finnmark i år.  5. mars  arrangeres det tradisjonsrike rennet for 37. gang. En gang er det blitt avlyst på grunn av dårlig vær. Rennet er 26 km langt og går fra Varangerbotn til Nesseby.De siste årene er traseen lagt om og rydda. Det er laget to fine utsiktssteder der folk kan stoppe og nyte utsikten utover indre del av Varangerfjorden.

Vi oppfordrer de som ennå ikke har tatt frem skiene og gjøre det. Ta Aldonrennet som en hyggelig søndagstur og få gratis trim som alle kan ha nytte av utover våren.

Konkurranse deltagere melder seg på her via min idrett.

Se Innbydelse (pdf)

Løypekart

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.